En familj som sitter i en bil och har fått hjälp med familjerådgivning kring arbetsrätt och avtalsrätt.

Juridisk hjälp för privatpersoner

Vi hjälper dig vid privata händelser

Familjen & individen i centrum

Warghs är en juristbyrå med bred juridisk kompetens och kan biträda dig som privatperson i flertalet områden. Som din personliga jurist hjälper vi dig med allt inom privat juridik. Vi på Warghs sätter alltid familjen och individen i centrum, och det gör vi alltid helhjärtat.

Juridisk rådgivning privat

Warghs fokuserar på klientnyttan och arbetar för att hitta de effektivaste lösningar på ditt specifika juridiska problem. Vi tar hand om dig som klient genom hela processen och gör juridiken begriplig.

Våra tjänster

På Warghs har vi samlat allt kunnande för att du enkelt ska kunna hantera juridiska frågor. Vi hjälper både privatpersoner och företag, oavsett om du är, entreprenör, anställd eller arbetsgivare. Vi stöttar dig genom hela den juridiska processen.

Arbetsrätt

Arbetsrätten är ett omfattande rättsområde som reglerar förhållandet mellan arbetstagare och arbetsgivare samt respektives rättigheter och skyldigheter. Många situationer kan uppstå då du behöver konsultera en jurist. Även frågor gällande arbetsmiljö och kollektivavtal ryms inom arbetsrätten. Warghs arbetsrättsjurister är kända på marknaden för sin höga specialistkompetens inom detta område.

En omsorgsperson som tar hand om en äldre person och behöver Arbetsrätt för personer inom äldrevården.

Avtalsrätt

Warghs entreprenadjurister tillhör den absoluta eliten och har lång erfarenhet av att tackla dagens höga krav på kunskap och branschkännedom. Med vår stora bredd och geografiska spridning kan vi med enkelt tillhandahålla rätt expertis för ditt företags projekt.

Två personer som signerar ett juridiskt avtal kring arbetsrätt.

Familjerätt

Familjerätten omfattar allt från äktenskapsupplösning och vårdnadstvister till bodelning och samboavtal. Som specialister på området hjälper vi dig att kartlägga din väg genom dessa frågor och ser till att dina rättigheter och intressen skyddas.

Två gifta personer som håller handen och ska få juridisk rådgivning.